Om os

Vores Historie

Tasty Thai By Bird Bird

2011 – Thai Køkken & Butik åbner med salg af thailandske specialiteter, grøntsager med videre, og straks efter åbningen begynder vi med thai takeaway og buffet.


2011 – Sidst på året i 2011 udvider vi forretningen med kurser i thai-madlavning. Disse kurser tilbydes både til private, firmaer og institutioner.


2013 – Vi åbner byens største thai-massage på 2. sal i bygningen, nemlig Amazing Original Thai Massage. Vi tilbyder her mange former for original thai-massage i hyggelige og flotte lokaler. Amazing Original Thai Massage er et sted, hvor du og din familie trygt kan komme og vide, at her får I en professionel behandling. Vi skifter håndklæder m.v. efter hver kunde.


2014 – Lokalerne på 1. sal over butikken bliver ledige, og vi går i gang med renovering. Cirka et år senere åbner vi Bird Bird Thai Restaurant (1)


2015 – Bird Bird Thai Restaurant (1) åbner. Her serverer vi original, autentisk thai-mad. Vi bruger selvfølgelig de traditionelle thailandske grøntsager, der hører til i retterne. Vi er bekendt med, at nogle thai-restauranter sparer på disse grøntsager, da de er noget dyrere end de danske, men her går vi ikke på kompromis. Vi får friske forsyninger leveret hver uge, direkte med fly fra Thailand.


2017 - I juni måned er vi lige begyndt at renovere vores facade, har lavet nye menu`er og indrettet et lille lokale så man kan sidde og spise sin take away her.

Så bliver vi gjort bekendt med, at Herning Kommune har givet tilladelse til at vore bygninger kan rives ned til fordel for parkeringsplads og ny boligbyggeri.

Det var lidt af et chok, og vi tager en hurtig beslutning, for ikke at spilde kostbar tid, at lukke vore forretninger på Nytorv og bruger sommeren 2017 til at udvikle vore nye concept på vores nye adresse i Ikast.


2018 - Investerer vi i en ny Food vogn og Food Telt. Det er hensigten at de skal ud på de store festivaller og messer m.m.

Nu her hvor vi skriver januar 2020, har vi opnået vort mål med at

få vognen præsenteret på festivaller som Grøn - Rock under Broen - Tall Ship Races samt mange flere.

Vognen kan også bookes til firma og private arrangementer.


Tasty Thai By Bird Bird

Catering - Teambuilding madkurser - Event - Import


Hos os er service, kvalitet og en smilende betjening en selvfølge.Se video: Sådan begyndte det