1B. Tom Yam Goong (mild)Suppe med rejer, svampe, tomat, citrongræs, galangarod, koriander, mælk og Thai chili pasta.
2B. Tom Kha Gai (mild) Suppe med kylling, kokosmælk, svampe, tomat, citrongræs, galangarod, koriander, tamarin og kaffir lime blade.
3B. Po Pia Tod Små hjemmelavede forårsruller, serveret med sød chili sauce
4B. Gang Phet (medium) Med karrypasta, kokosmælk, bambusskud, kaffir lime blade, chili og sød basilikum.
5B. Gang Khiew Wan (medium)Med karrypasta, kokosmælk, bambusskud, dværg aubergine, chili og sød basilikum.
6B. Panang (medium) Med karrypasta, kokosmælk, kaffir lime blade og chili.
7B. Massaman (medium) Med karrypasta, kokosmælk, små kartofler, løg og peanuts.
8B. Phat Met Mamuang (mild) Kylling med forårsløg, peberfrugter, løg, cashewnødder og Thai chili pasta.
9B. Phat Gra pao (medium/stærk) Med chili, hvidløg, peberfrugter, løg, forårsløg og hellig basilikum.
10B. Phat Nam Man hoy (mild) Med friske grøntsager i østerssauce og soyasauce