Thai Street Food - Event

Vil du vide mere om hvor og hvornår disse event foregår - så LIKE vores facebook side - det kan du gøre lige her:

Et par gange om året afholder vi vores egen Thai Street Food

Hvad er Thai Street Food, er der nogen der spørger.

Det er en hyggelig eftermiddag i en idrætshal, med omdrejningspunkt om Thai mad og kultur.

Der kommer normalt mellem 1000 - 2000 gæster.

Der er omkring 20 boder der sælger mad og drikkevarer.

Der er en Dj eller levende musik der underholder - i nogle tilfælde er der også Thai underholdning på scenen.

Der betales entrè - mad og drikkevarer købes særskilt.

Når vi laver vores FB opslag er der altid et par stykker der synes det er helt urimeligt at vi opkræver entrè når man derudover skal betale for mad og drikkevarer.

Her en forklaring:

Entrè betalingen går til at dække udgifter til leje af hal - proff. vagt - leje af affaldscontainer - elektriker til at sørge for strøm - DJ - leje af borde og stole - annoncering - personale til opstilling af boder, borde og stole m.v., oprydning af afrydning af borde, samt oprydning i hallen efter lukketid.

Dem der står og sælger mad i boderne har indkøbt varer og brugt mange timer på at forberede deres retter, som de håber at sælge og tjene en smule penge på.

Nedenfor en direkte besked kun til dem der ikke synes at det er rimeligt at skulle betale entrè:

Et forslag kunne jo være at du bliver en del af arrangør gruppen. Så må du være forberedt på at skulle punge op med ca. 50.000 og bruge ca. 80 til 100 timer, uden løn, så må vi se om du stadig synes det er en god ide med gratis entrè

Hvis du stadig ikke synes det er rimeligt at skulle betale entrè, så må du finde et andet gratis arrangement, dette er ikke et velgørende arrangement.

PS - vi har ikke brug for din kommentar på sociale medier, men har du brug for at kommentere, så brug venligst kontaktformularen på dette website.